Αυξήθηκε η ζήτηση εισιτηρίων για το Joker στην Ελλάδα μετά τις καταγγελίες!

Μανία με την πολυσυζητημένη ταινία-blockbuster του Hollywood

Μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί, ο Joker βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο της πιο εμπορικής ταινίας την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας. Οι δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού αποκαλύπτουν στο STAR για ποιους λόγους προχώρησαν στους επίμαχους ελέγχους, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Το... τζόκερ φαίνεται πως έπιασε ο κινηματογραφικός Joker. Ύστερα από τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, υπάρχει θεαματική αύξηση στη ζήτηση των εισιτηρίων πάνω από 52% σε ολόκληρη τη χώρα.

Καταγγελία για Joker: Πυρ και μανία η Υπουργός Πολιτισμού

«Στη Σαντορίνη υπάρχει μια αύξηση στη ζήτήση εισιτηρίων περίπου 30%. Στη Μεσσηνία βλέπουμε να έρχονται από χωριά, κόσμος που έρχεται πρώτη φορά στον κινηματογράφο, δεν ήξερε καν ότι υπάρχει κινηματογράφος. Στην Αθήνα δε θα υπάρχει ταβάνι!», δήλωσε o ιδιοκτήτης κινηματογράφων, Φώτης Γεωργόπουλος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τον επίμαχο έλεγχο. Όπως αποκαλύπτει το STAR, οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι έγιναν και καταγγελίες γονέων και καταγγελίες ανταγωνιστών -είχαν ξανακάνει ανάλογο έλεγχο για την ταινία Matrix το 1999- και το πιθανότερο είναι πως δε θα έχουν καμία κύρωση από την ΕΔΕ, γιατί λειτούργησαν σύμφωνα με τον νόμο.

Joker: Νέες αποκαλύψεις για το αλαλούμ με την ταινία

H ταινία έχει βάλει στο ταμείο της πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια από τις αγορές εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, η επιτυχία της στη νεολαία άνοιξε τη συζήτηση μεταξύ των εταιρειών διανομής για αλλαγή της σήμανσης στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Να κάνουμε μια πρόταση στο υπουργείο για μια επικαιροποιήση των βαθμίδων καταλληλότητας που να συνάδουν και με την ελληνική κοινωνία και με αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό  Αυτό το θέμα της γονικής συναίνεσης που δεν υπάρχει στο σινεμά, στους δέκτες του σπιτιού μας υπάρχει... Να είναι τελικά ο γονεάς και οι οικογένειες εκείνες που αποφασίζουν», ισχυρίζεται η διευθύνουσα σύμβουλος της FEELGOOD ENTERTAINMENT, Ειρήνη Σουγανίδου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top