GNTM: «Η Ελευθερία μπροστά στις κάμερες το παίζει θύμα και πίσω θάβει»

«Με εκνευρίζει», είπε η Άννα

Συγκίνηση, νεύρα, εκδίκηση αλλά και μία αποχώρηση είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Μετά το «αντίο» της Γκλόρια, η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και η Φωτεινή Ψυχίδου βρέθηκαν στα γυρίσματα και μίλησαν με τα κορίτσια.

Το πρώτο μήνυμα της Γκλόρια μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Δείτε ποια αποχώρησε - Το GNTM έχασε τον... εξολοθρευτή του!

Η Άννα δεν έκρυψε την αντιπάθεια που έχει στην Ελευθερία, λέγοντας πως το μόνο πράγμα που κάνει από τη στιγμή που τη γνώρισε είναι να κλαίει. «Η Ελευθερία το παίζει «θύμα» μπροστά στις κάμερες και τους κριτές και από πίσω θάβει. Δεν είναι ότι δείχνει. Με εκνευρίζει που το «παίζει» θύμα όπως επίσης και η αποθέωση από τους κριτές».

Η απάντηση της Ελευθερίας ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που τα υπόλοιπα κορίτσια την έχουν χαρακτηρίσει «ψεύτικη».

Η Κάτια, η Όλγα και το ντισαβαντάζ

Το βράδυ της Τρίτης, η Κάτια πήρε το αβαντάζ και επέλεξε τρεις κοπέλες για να έχουν λιγότερο χρόνο στη φωτογραφική δοκιμασία. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Όλγα που δεν της άρεσε καθόλου αυτό που συνέβη.

Κάτια - Όλγα

«Είχα νεύρα με το ντισαβαντάζ της Κάτιας, γιατί μου το έδωσε επειδή είχαμε έναν διαπληκτισμό στο σπίτι και όχι γιατί ήθελε να δει πόσο ευλύγιστη είμαι μπροστά στους κριτές. Ήταν θέμα εκδίκησης».

GNTM: Νεύρα για την Όλγα… ξεμπρόστιασε την Κάτια!

Από την άλλη πλευρά, η Κάτια παρουσίασε τη δική της εκδοχή για τις αντιπάθειες που έχει μέσα στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model»: «Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις πολύ αυτοεκτίμηση για να αναγνωρίσεις τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι δε με πάνε, γιατί τα πάω πολύ καλά τελευταία».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top