Ο «Μάνθος» απάντησε στην Ελένη Ράντου για το «Κωνσταντίνου & Ελένης»

Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο sequel του σίριαλ

Μπορεί το «Κωνσταντίνου & Ελένης» να ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, ωστόσο προβάλλεται ακόμα και σήμερα με τεράστια επιτυχία με τις ατάκες του «Μάνθου», κατά κόσμον Βασίλη Κούκουρα, να πρωταγωνιστούν στα social media κι όχι μόνο!

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Τhe 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από την αγαπημένη σειρά.

«Με κρατάει σε μία επικαιρότητα», δήλωσε ο ηθοποιός για τις επαναλήψεις, ενώ συμπλήρωσε: «Έκανα πράγματα μετά αλλά παραμένει αυτό. Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία», παραδέχτηκε.

«Δεν έπαθα έμφραγμα!»: Το ξέσπασμα του Βασίλη Κούκουρα για την υγεία του

Δείτε τις: Οι πρωταγωνίστριες του «Κωνσταντίνου & Ελένης» 20 χρόνια μετά

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αποκάλυψη ότι η Ελένη Ράντου δεν τον ήθελε για τον ρόλο του «Μάνθου». «Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους μήνες», αποκάλυψε, τονίζοντας ότι του το είπε ένας δημοσιογράφος.

Στην παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ο ηθοποιός γνώρισε τη σύντροφό του Βάνα Ραμπότα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας», συμπλήρωσε κι αμέσως μετά εξέφρασε την άποψή του λέγοντας: «Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος».

Όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν θα συμμετείχε σε sequel της σειράς δήλωσε πως: «Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top