GNTM: Η αυστηρή κριτική που έκανε τη Μαρία να κλάψει!

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο;»

Τα κλάματα έβαλε η Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, αν και την έχουμε συνηθίσει να γελάει!

Στο πλατό οι κριτές την κάλεσαν, προκειμένου να σχολιάσουν τη φωτογραφία της. Όμως, εστίασαν περισσότερο στη συμπεριφορά της, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.

GNTM: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε;

GNTM: Οι κριτές αποθέωσαν την Ελευθερία!

«Δεν μπορούσα να ακούω την κυρία Ζενεβιέβ, με αποσυντόνιζε, δε με βοηθούσε. Δε με βοηθάει να μου μιλάνε εκείνη την ώρα. Πιο πολύ κόντρα για τον χαρακτήρα μου με πηγαίνει η Ηλιάνα, δεν της αρέσει η συμπεριφορά μου. Δε με απασχολεί, να με κρίνει για τη δουλειά μου και όχι για τον χαρακτήρα μου και το χαβαλέ μου. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ήμουν κυρία. Εκνευρίστηκα που δε σχολίασαν τη φωτογραφία μου, αλλά σχολίασαν τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου. Θα τρελαθώ!», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Έντονη αδιαθεσία για την Άννα του GNTM: «Μου κόβεται η ανάσα»

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομά σου φεύγοντας από εδώ; Αυτό που ακούω από τους συναδέλφους μου είναι ότι… είναι πενταήμερη, που σημαίνει ότι ήρθες, περνάω καλά, χαβαλέ… Αλλά την ώρα της δουλειάς άμα γίνεται αυτό, δεν είναι πολύ ωραίο. Από φωτογράφιση κανονική θα σε διώξουν αν πας έτσι», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top