Αργυρώ από GNTM: Αποχώρησε και «έριξε» τη σπόντα της για τη Μαρία!

«Δε θεωρούσα ότι η φωτογραφία μου ήταν για αποχώρηση»

Η πόρτα του GNTM έκλεισε για την Αργυρώ, αφού ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη φωτογραφία στο concept με τα φίδια, σύμφωνα με τους κριτές.

GNTM: Αυτή η διαγωνιζόμενη αποχώρησε - Είχε τη χειρότερη φωτογραφία!

Έκπληκτη η Καγιά με παίκτρια που θέλησε να δώσει πίσω τη φωτογραφία της

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Αργυρώς που αποχώρησε!

«Όταν πρωτοείδα τη φωτογραφία μου θεώρησα ότι ήταν η χειρότερη που έχω βγάλει ποτέ. Γενικότερα, είναι τελειομανής ως άνθρωπος.  Βέβαια, βλέποντας ξανά το επεισόδιο και τα κορίτσια κατάλαβα τελικά ότι δεν ήταν η χειρότερη φωτογραφία», είπε το μοντέλο σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Η ίδια θεωρεί πως την χειρότερη φωτογραφία είχε η Μαρία. «Η φωτογραφία της Μαρίας δε με εντυπωσίασε. Γενικά πολλών κοριτσιών οι φωτογραφίες δε μου άρεσαν. Πιστεύω ότι η δική μου φωτογραφία δεν ήταν η χειρότερη, έτσι ώστε να αποχωρήσω.  Από την άλλη πλευρά, οι κριτές ξέρουν  καλύτερα».

Η Αργυρώ έχει ξεχωρίσει κάποιες από τις διαγωνιζόμενες του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς και μία από αυτές είναι η Άννα – Μαρία: «Έχω ξεχωρίσει με διαφορά την Άννα – Μαρία. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο μοντέλο μέσα στο σπίτι, αφού διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά και σώμα. Και η δεύτερη είναι η Ίλντα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Ελευθερία λέγοντας: «Η Ελευθερία ήταν μία έκπληξη στο παιχνίδι, όταν μπήκε όλοι αναρωτιόμασταν», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top