Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα τη δούμε στην παρουσίαση του «My Style Rocks»;

Το ενδεχόμενο της επιστροφής στην τηλεόραση και ο... Λιάγκας

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι το «My Style Rocks» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ποια θα είναι όμως η παρουσιάστρια του show μόδας; Φαίνεται ότι έχουν «πέσει» διάφορα ονόματα στο τραπέζι όπως αυτό της Μπέττυς Μαγγίρα, αλλά και της Χριστίνας Μπόμπα.

Τι θα γίνει όμως με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ενδέχεται να δούμε εκείνη στο τιμόνι της παρουσίασης; «Έχω καλές σχέσεις και με την Acun Media και με τον ΣΚΑΪ, γιατί έχει χυθεί αρνητικό μελάνι και γι’ αυτό το θέμα. Μακάρι να ξανά γίνει και να το κάνω. Το απόλαυσα πολύ και έκλεισε αρκετά θετικά», είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και πρόσθεσε: «Δε χαιρετηθήκαμε στο τέλος του προηγούμενου. Βγήκαμε, ξανά βγήκαμε. Εγώ είχα επαφές με την Acun γιατί το My Style Rocks ήταν να βγει στην αρχή της σεζόν, κάτι που δεν έγινε. Μάλιστα τον Μάρτιο λίγο πριν το Πάσχα είχα συναντηθεί με τα στελέχη για να δούμε τι και πως θα γίνει. Ωστόσο δεν είμαι η αρμόδια για το πρόγραμμα των καναλιών, μπορεί να το ήθελαν και να μην βγήκε. Θα ήθελα να το κάνω, περνούσα ωραία μέσα σε αυτό. Τώρα μου λείπει η τηλεόραση».

Πάρτι γενεθλίων στο Παρίσι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!


Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος και η Σάσα Σταμάτη είχαν κάνει κάποια σχόλια που την αφορούσαν στην εκπομπή «Το Πρω1νό». Το δικαστήριο είχε δικαιώσει τη Σταμάτη, αλλά είχε βγάλει απόφαση εναντίον του Λιάγκα, ο οποίος έπρεπε να δώσει ένα χρηματικό ποσό στη Σπυροπούλου.

Λιάγκας για Σπυροπούλου: «Μετά από χρόνια οφείλω να το πω…»

Πριν από λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής μίλησε δημόσια γι’ αυτό το γεγονός τονίζοντας: «Ήρθε η κοπέλα και μου είπε «Δεν ήθελα να σε μηνύσω εγώ, άλλοι με έβαλαν να το κάνω, για άλλους λόγους. Ήταν λάθος μου να τα βάλω με συναδέλφους, ακόμα και αν θεωρώ ότι με αδίκησες σε αυτό που είπες. Και παρότι η κοπέλα δικαιούταν να πάρει τα λεφτά -δεν ήταν και κανένα μεγάλο ποσό- δεν τα πήρε ποτέ και έκανε ακύρωση της απόφασης που είχε ήδη δικαιωθεί. Δεν το κάνουν πολλοί άνθρωποι αυτό και είναι προς τιμήν της».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε θέση λέγοντας: «Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς. Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα. Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα ότι «Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top