Πάρτι γενεθλίων στο Παρίσι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Πόσων χρόνων έγινε η παρουσιάστρια;

Πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τα γενέθλιά της κι έσβησε… 32 κεράκια! Η παρουσιάστρια θέλησε να τα γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο κι έτσι διοργάνωσε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Δείτε τη Σπυροπούλου με μαγιό και χωρίς ρετούς

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην πόλη του φωτός και δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις βόλτες της δίπλα στον ποταμό Σηκουάνα, αλλά και τα γευστικά κρασιά, δίχως να αποκαλύψει την παρέα της. Πάντως, στη φωτογραφία βλέπουμε δύο ποτήρια κόκκινο κρασί... άρα είναι ταξίδι για δύο! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Paris! 🇫🇷

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έκανε και τον απολογισμό της με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

«Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα..
Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα!
Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα..
Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου!
Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια!
Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87
Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί. ΥΓ. @kostasavgoulis Σ´αγαπώ για τους λόγους που εσύ ξέρεις».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

32 🥳🥳 Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα.. Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα! Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα.. Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου! Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια! Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87 Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί 💋 ΥΓ. @kostasavgoulis Σ´αγαπώ για τους λόγους που εςύ ξέρεις 😉

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top