Λένα Παπαληγούρα: «Έπαθα σοκ, δεν το περίμενα»

Πώς είναι η καθημερινότητά της ως μαμά;

Η Λένα Παπαληγούρα απολαμβάνει τη μητρότητα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της προσπαθεί να είναι συνεχώς μαζί του. «Έκατσα μαζί με το μωρό πέντε μήνες φουλ και στους έξι ξεκίνησα δουλειά κανονικά. Προσπαθώ να μην λείπω πολύ».

Λένα Παπαληγούρα - Άκης Πάντος: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Λένα Παπαληγούρα: Μιλά πρώτη φορά για τον «ρόλο» της ως μητέρα!

Η ευτυχισμένη μαμά δε μένει στα λόγια, αφού όπως λέει όπου πηγαίνει τον παίρνει μαζί της. «Τον παίρνω παντού μαζί. Εκτός από την πρόβα, σε φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, στο γυμναστήριο, σε ποτό, σε καφέ τον παίρνω παντού μαζί», ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

Η Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγός της, Άκης Πάντος μέχρι στιγμής δεν κάνουν σχέδια για τη βάπτιση του γιου τους. «Η βάφτιση δεν είναι ακόμα στα σχέδια τους…. «Ούτε καν έχουμε μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για τη βάφτιση. Το όνομα που θα πάρει ωστόσο, είναι Αναστάσης, όπως τον πατέρα μου. Κάναμε κλήρωση τα ονόματα των δύο πατεράδων μας και βγήκε του πατέρα μου. Και τα δύο ονόματα είναι πολύ ωραία. Ήθελα να είναι ο πατέρας μου και έχει και ωραίο νόημα αυτό το όνομα, Αναστάσης. Νιώθω αρκετά χαζομαμά με οτιδήποτε κάνει το παιδί μου.»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε ότι σοκαρίστηκε όταν ο αγαπημένος της τής έκανε πρόταση γάμου, αφού ήταν κάτι που δεν περίμενε. «Με αιφνιδίασε απόλυτα με την πρόταση γάμου, δεν το περίμενα καθόλου. Έπαθα σοκ, δεν το περίμενα ούτε καν. Και δεν περίμενα και να το κάνει και έτσι τόσο ρομαντικά. Ήταν πολύ ωραίο. Από την αρχή που γνωριστήκαμε ήταν κάτι πολύ δυνατό, όμορφο, γαλήνιο και ζωντανό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top