Imperial Tobacco: Πήγαμε στο πιο Μπλε πάρτι της χρονιάς!

Για το λανσάρισμα του MyBlu, του gadget που δε θα αποχωρίζεστε

myblu Starter Kit

Στο πιο εντυπωσιακό και talk of the town πάρτι της χρονιάς βρεθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Golf Prive Γλυφάδας. Ο λόγος; Μα το λανσάρισμα του Προϊόντος Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco, του MyBlu!

Μπλε πάρτι της χρονιάς 

To πιο Μπλε πάρτι της χρονιάς 

To πιο Μπλε πάρτι της χρονιάς τα είχε στην κυριολεξία όλα! Ξεκινάμε με τον άψογο χώρο του Golf Prive που από μόνος του εντυπωσιάζει και συνεχίζουμε με τους λαμπερούς καλεσμένους: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Χριστίνα Πολίτη, Αναστασία Περράκη, Ελένη Τσαγκρινού, Τζον Καγιούλης, Νίκος Αναδιώτης, Ζόζεφιν, Γιώργος Μανίκας, Τζορτ Παπακώστας, Ιωάννα Σουλιώτη, Μάνος Ιωάννου, Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά είναι μερικοί μόνο από όσους καταφέραμε να διακρίνουμε μέσα στο μπλε χρώμα της βραδιάς.

Πάρτι όμως χωρίς ποτό, τραγούδι και χορό γίνεται; Δε γίνεται! Για αυτό και οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να ρέουν άφθονα δροσιστικά ποτά τα οποία μάλιστα είχαν φτιαχτεί ειδικά για τη βραδιά με έμπνευση από τις γεύσεις του νέου προϊόντος. 

myblu Τονι Σφήνος
Η εμφάνιση του Τόνι Σφήνου

Oι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν πρώτοι το προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco  και να ζήσουν μια μοναδική βραδιά, η οποία κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Τόνι Σφήνου! Με την απόλυτα χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία διασκέδασε τους καλεσμένους. 

Όλα συντέλεσαν στο να γίνει αυτό το πάρτι αξέχαστο και ιδανικό όχι μόνο για το καλωσόρισμα του νέου προϊόντος αλλά και της νέας σεζόν.

Το νέο προιόν που φέρνει η Imperial Tobacco Hellas, και στην Ελλάδα, είναι ότι πιο chic και in fashion κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά προϊόντων ατμίσματος. Η minimal και trendy συσκευή του myblu διατίθεται σε πολλά χρώματα για να διαλέξετε ανάλογα με το στυλ σας. Εμείς διαλέξαμε το purple! 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 γεύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς καπνιστές. Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, κάτι που συντελεί στην εμπειρία της απόλαυσης. Αυτό όμως που το κάνει ακόμα πιο μοναδικό είναι η ευκολία στη χρήση του!

Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης.  

myblu

To myblu Starter Kit θα διατίθεται σύντομα ευρέως σε όλη την Ελλάδα στα Σημεία Λιανικής Πώλησης Καπνικών, σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, μία συσκευή με φορτιστή USB και 4 προγεμισμένες κάψουλες σε 2 συνδυασμούς γεύσεων. 

Θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας gadget!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το myblu:

myblu Starter Kit

myblu Starter Kit

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top