Επίθεση Ουγγαρέζου στον Τανιμανίδη: «Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη»

Δείτε τι είπε ο παρουσιαστής

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκινά στη showbiz, αφού το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιτέθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο παρουσιαστής του Boom χθες το βράδυ μίλησε στους δημοσιογράφους με αφορμή το πάρτι που έκανε για το «Μουσείο ψευδαισθήσεων» που έχει στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν τον ρώτησαν για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του Boom και αν κόβεται η εκπομπή, ο Σάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και προσπάθησε να απαντήσει με… χιούμορ και είπε: «Δεν κόβεται! Με ρωτάτε για πράγματα που δεν ξέρω!»

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του, πέταξε τα βέλη του: 

«Διέκρινα μια δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν. Δε θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δε γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δε τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχεις προσλάβει τις κάμερες να σε ρωτούν αυτά που θες να σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησής σου. Θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε «ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια»; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δε μου αρέσει καθόλου». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top