Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν λίγο επικίνδυνο για μένα»

Ο ηθοποιός πίστεψε πως έπαθε έμφραγμα

Δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς πέρασε όλη την ημέρα στο νοσοκομείο.

Για ποιο λόγο έγινε -και πάλι- έξαλλη η Μαρία Κορινθίου;

Κατερίνα Τσάβαλου: Βάφτισε την κόρη της με νονούς τους Κορινθίου-Αϊβάζη

Το πρωί της Τρίτης, ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία, όταν άρχισε να νιώθει πόνο στην πλάτη που αντανακλούσε στην πλάτη.
«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, καταλαβαίνεις πως το παραμικρό που παθαίνεις σε ανησυχεί. Απλά χθες πέρασα όλη μου τη μέρα σε ένα νοσοκομείο. Ήταν ένας πόνος στην πλάτη, χτύπαγε στο στήθος. Είπα ότι έπαθα έμφραγμα. Λέω πάει παιδιά, φεύγω», είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Οι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις και δε διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό. «Ήταν κάτι μυικό που κατεβαίνει και μπλοκάρει τα πάντα. Δεν ξέρω ακριβώς την ορολογία, αλλά ήταν λίγο επικίνδυνο για μένα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω», εξήγησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να πειράξει τον σύζυγό της λέγοντας ότι φοβάται με το παραμικρό και αυτό είναι κάτι που έχει καταλάβει και η κόρη τους Ισμήνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο ηθοποιός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε την πόρτα του Επιστημονικού Κέντρου Οστεοπαθητκής και Φυσικοθεραπείας που διατηρεί ο Λευτέρης Παθιάκης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του γνωστού οστεοπαθητικού, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μυοσκελετικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα.

Από την πλευρά του, ο κ. Παθιάκης τον διαβεβαίωσε ότι σε λίγες ημέρες οι πόνοι θα ανήκουν στο παρελθόν, όπως έχει συμβεί άλλωστε και άλλες φορές που ο ηθοποιός έχει χρειαστεί τη βοήθειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top