Πάνος Μεταξόπουλος: Οι συγκινητικές στιγμές του γάμου του!

Δείτε το τραγούδι που αφιέρωσε στη νύφη

Ο Πάνος Μεταξόπουλος παντρεύτηκε στο τέλος του Αυγούστου την αγαπημένη του, Αγγελική και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την ευτυχισμένη στιγμή του.

Μάλιστα, ο γνωστός χορευτής συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε με ένα δαχτυλίδι της αγαπημένης του μητέρας.

«Γίνονται θαύματα σε αυτή την εποχή, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς.  Ούτε κι εγώ ο ίδιος δεν περίμενα ότι θα έρθουν τα πράγματα έτσι. Η Αγγελική ήταν αυτή που με “ξεκλείδωσε” και μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν σταματάει τίποτα στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται για όλους μας.

Ξανά γαμπρός ο Πάνος Μεταξόπουλος: Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά!

Είχα συνηθίσει στη μοναξιά, νόμιζα ότι περνούσα καλά. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος  κάτι γίνεται και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι… ιδέα σου είναι, άσε τις βλακείες τώρα, δεν είμαστε εμείς για τέτοια, ξέχασέ το.
Τα παιδιά μου είναι 15 και 17 χρονών, είναι μαζί μου σε αυτή τη διαδρομή και σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα. Δεν θα έφερνα ποτέ μια γυναίκα να τη γνωρίσω στα παιδιά μου αν δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι με αυτή τη γυναίκα θέλω να προχωρήσω.

Στην Αγγελική έκανα πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι της μητέρας μου», είπε συγκινημένος ο Πάνος Μεταξόπουλος, αναφερόμενος στη μητέρα του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top