Shopping Star: Ξεκινά το απόλυτο παιχνίδι μόδας!

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15:50 στο Star το πρώτο επεισόδιο

Δείτε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου 

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει για 4η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star! 

Όσες αγαπούν τη μόδα, όσες λατρεύουν τα ψώνια, όσες πιστεύουν στο γούστο τους, έχουν πια το δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους! 

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί! 

Παράλληλα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στις 5 διαγωνιζόμενες και στις τηλεθεάτριες. Καθημερινά μοιράζεται μικρά μυστικά για τα ρούχα και όχι μόνο, τα υφάσματα, το πώς συνδυάζονται, τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15:50, στο ανανεωμένο, λαμπερό σκηνικό, με ένα θέμα, που θα διατηρήσει την καλοκαιρινή μας διάθεση και αφορά ενδυματολογικά τις γυναίκες κάθε ηλικίας! 

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Ποια θα στεφθεί…Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star» για 4η χρονιά στο Star! 

Η μάχη του στυλ αρχίζει!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top