Φαίη Σκορδά: Οι συσκέψεις και τα νέα μέλη στην ομάδα της

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Μετά από ένα καλοκαίρι χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά της, η Φαίη Σκορδά, επέστρεψε στην πρωτεύουσα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Πρωινού» που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου.

«Το πρωινό»: Το ολοκληρωμένο trailer μόλις κυκλοφόρησε

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το εντυπωσιακό καμαρίνι της!

Και τώρα οι δυο τους; «Μάχη» στην πρωινή ζώνη!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YouWeekly» την «τσάκωσε» έξω από το στούντιο της εκπομπής της στα Σπάτα.  Η παρουσιάστρια κάνει πολύωρες συναντήσεις, κρατά σημειώσεις και προσπαθεί να τα έχει όλα στην εντέλεια μέχρι τη μεγάλη μέρα της πρεμιέρας της.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η παρουσιάστρια με κοντό μαύρο σορτς, λευκό πουκάμισο και sneakers

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε μάλιστα σήμερα και επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται».

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό». Στο πλευρό της Φαίης θα είναι ακόμα, η Ράνια Θρασκιά, η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στις αστρολογικές προβλέψεις θα είναι ξανά μαζί με την Φαίη η Λίτσα Πατέρα, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται και πάλι ο Βασίλης Καλλίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top