«Ευτυχείτε»: Πρώην παίκτρια του GNTM στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

Στην εκπομπή θα δούμε πολλές ακόμα αλλαγές σε σχέση με πέρυσι

Στιγμιότυπα από το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Τόκιο με τον σύντροφό της

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες στο OPEN, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να παρουσιάζεται ανανεωμένο και ενισχυμένο. 

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κατά πάσα πιθανότητα το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν να προλάβουν να βγουν στον αέρα μία εβδομάδα νωρίτερα από τη Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή θα δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. 

Σταθερή στις αστρολογικές προβλέψεις θα παραμείνει η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από το «MasterChef». 

Καθημερινά στα «Διλήμματα» της εκπομπής θα είναι η Μάρα Μεϊμαρίδη, ενώ η ομάδα που θα βρίσκεται στην ενότητα των gossip αλλάζει ριζικά. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι οι δημοσιογράφοι Νίκος Γεωργιάδης και Χάρης Λεμπιδάκης. Σύμφωνα όμως, με το tvnea.com, ο τελευταίος, μάλλον, δεν θα βρίσκεται στο «Ευτυχείτε».

Ο Θέμης Μάλλης αναζητούσε μία γυναίκα, καθώς η Κατερίνα Ζαρίφη που θα έμπαινε στην ομάδα, τελικά θα παρουσιάσει τη δική της εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του σταθμού μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο

Το πρόσωπο που βρέθηκε και θα έχει μία θέση στο πάνελ, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρώτο Θέμα», είναι η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία μέχρι και τα μέσα της περσινής σεζόν βρισκόταν στην ομάδα της εκπομπής «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ. 

Τέλος, στην ομάδα θα προστεθεί και μία πρώην παίκτρια του GNTM, σύμφωνα με πληροφορίες από τη «Νέα Σελίδα». Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top