Life is a beach: H επεισοδιακή αποχώρηση από τις παραλίες του Μεξικού

Συντονιστείτε την Κυριακή στις 17:00 στο STAR

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό,  όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Life is a beach» με το #MissionMexico, θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα all inclusive πακέτα διακοπών. Στο «Life is a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους  τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος.

Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές.

Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το  Life is a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

Περίληψη 11ου επεισοδίου – Κυριακή 25.8.19 στις 17:00

Οι τελευταίες βουτιές για το #MissionMexico.
Το ταξίδι πλησιάζει στο τέλος του και η ομάδα του Life is a beach κάνει επεισοδιακή αποχώρηση από τις παραλίες της μαγικής αυτής χώρας.
Ξεκινάμε το πάρτι αποχώρησης με κολύμπι δίπλα σε φαλαινοκαρχαρίες στην παραλία της πόλης Λα Παζ, όπου τα επιβλητικά αυτά πλάσματα μεταναστεύουν από την Αλάσκα κάθε χρόνο. Συνέχεια έχει η παραλία Μπαλάντρα της Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικό, μια προστατευμένη περιοχή από το 2008, γλυτώνοντας μαζί με άλλες τη βίαιη τουριστική ανάπτυξη. Η παρέα δεν θέλει να το χωνέψει, αλλά στη Σάντα Μαρία θα πραγματοποιηθεί η τελευταία τέλεια, δροσερή βουτιά για το mission αυτό.
Το πάρτι αποχώρησης από τις παραλίες θα γίνει με τις μουσικές που θα παίξει ο Λόκε.
Guest friends: Κατερίνα Rubi, Φώτης από τη Γαύδο

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS & Ανδρέας Δημητριάδης

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top