Elif: Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως θέλει να πάρει την Ελίφ στο κτήμα!

Ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο της Ελίφ τη Δευτέρα στις 17:40

Ο Σερντάρ μπαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα και εκείνη του λέει πως είπε στον Νετζντέτ ότι θα πάει μαζί του για να κερδίσει χρόνο και να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο Νετζντέτ κουράζεται να περιμένει την Γκόντζα και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και η αστυνομία.

Η Γκόντζα προτείνει στον Νετζντέτ να φύγει μόνος του γιατί φοβάται μην πάθει τίποτα το μωρό, που δήθεν περιμένει, ενώ προσπαθεί να το σκάσει μαζί του.

Ο Νετζντέτ το σκάει μόνος του και στη συνέχεια φεύγει από το σπίτι και ο Σερντάρ. Η Ασουμάν και ο Ερκούτ πηγαίνουν μια βόλτα και γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Όταν επιστρέφουν, η Γκόντζα τους λέει πως ο Νετζντέτ ήταν εκεί και το έσκασε γιατί η αστυνομία έκανε πάλι έφοδο στο σπίτι. Ο Ερκούτ ζητάει από την Γκόντζα να προσλάβει την Ασουμάν.

Η Γκόντζα συμφωνεί και η Ασουμάν είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Ο Κενάν πηγαίνει τη Μελέκ και την Ελίφ στο σπίτι της Φεριντέ. Η Ελίφ λυπάται όταν ο Κενάν πρέπει να φύγει γιατί θέλει οι γονείς της να είναι μαζί. Προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να τους φέρει κοντά.

Η μικρή ανησυχεί και για τον Χαμίτ και θέλει να τον βοηθήσει. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως θέλει η Ελίφ να μείνει στο κτήμα και πως πρέπει να μιλήσουν για αυτό. Επίσης την ενημερώνει πως έχει προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια για να τις προστατεύει.

Όταν φεύγει ο Κενάν η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη και λέει στη Μελέκ πως όλοι οι αγαπημένοι τους είναι στο κτήμα και θέλει να πάει και εκείνη εκεί. Ο Βεϊσέλ παίρνει εξιτήριο και πηγαίνει να μείνει και εκείνος στο σπίτι της Φεριντέ. Η Ελίφ χαίρεται όταν τον βλέπει. Η Αλιγιέ και η Ράμπια γίνονται φίλες. Η Ράμπια λυπάται όταν μαθαίνει ότι ο Κενάν θα χωρίσει από τη γυναίκα του.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μελετάνε εντατικά. Όταν πηγαίνουν στην καφετέρια της σχολής, θυμώνει επειδή βλέπει την Πελίν μαζί με τον Κοράι. Όταν η Πελίν βλέπει τον Σελίμ λέει στον Κοράι πως ο Σελίμ δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Ο Κοράι επιτίθεται στον Σελίμ.

Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει τον Σελίμ ποιος είναι ο Κοράι και γιατί του επιτέθηκε εκείνος της απαντά πως είναι μια παλιά ιστορία. Μετά από πρόταση της Ζεϊνέπ, η οικογένεια αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι για την Ελίφ την επόμενη μέρα.

Ο Κενάν πηγαίνει στην ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο του. Η Αρζού έρχεται φρουρούμενη και δεν φέρνει αντιρρήσεις για το διαζύγιο. Ο δικαστής δίνει την επιμέλεια της Τουγτσέ στον Κενάν και του επιβάλει να δίνει διατροφή στην Αρζού. Ο Κενάν αισθάνεται μεγάλη ανακούφιση.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top