Το αντίο της Χριστίνας Αλεξανιάν στο «Λόγω Τιμής»!

«Μια βουτιά στο παρελθόν με άλλα βλέμματα, αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια»

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το  «Λόγω Τιμής» αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, έπειτα από 20 χρόνια!

Τέλος το «Λόγω Τιμής» για τη Βίκυ Βολιώτη!

Τα γυρίσματα τελείωσαν και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη σειρά, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία ανέβασε ένα συγκινητικό post στο Instagram γράφοντας: «Τελευταία μέρα γυρίσματος στο «Λόγω τιμής». Μια βουτιά στο παρελθόν με άλλα βλέμματα, αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια «Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας. Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή αντάμωση λοιπόν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία μερα γυρίσματος στο «Λόγω τιμης». Μια βουτιά στο παρελθόν με αλλά βλέμματα αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια « Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας» Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή ανταμωση λοιπόν..😊 @logotimis #logotimis20xroniameta #friends #friendship #shooting #end #love #begining @logotimis @skaitv.gr @evatripolitsiotiyoga @anahatashuddhi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Alexanian (@christinalexanian) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top