Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη φορά που την είδε η κόρη της να κλαίει

«Δε θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή και να βρίζουν»

Πολλές φορές η Μαρία Κορινθίου έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για κάποιες δηλώσεις της, εξώφυλλα, αλλά και φωτογραφίες που ανεβάζει κατά διαστήματα στα social media.

Τις περισσότερες φορές, η ηθοποιός προσπαθεί να μη στεναχωριέται γι’ αυτά που ακούει ή διαβάζει για εκείνη. Υπήρξε όμως μία στιγμή που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που η κόρη της, Ισμήνη την είδε να κλαίει.

Σε αυτή τη στιγμή αναφέρθηκε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». «Τη φορά που η Ισμήνη με είχε δει στεναχωρημένη, γενικά δεν στεναχωριέμαι με αυτά, μπορεί να εκνευριστώ, να τσαντιστώ, αλλά στεναχωρημένη δε με έχει δει. Η μόνη φορά που με είχε δει στεναχωρημένη ήταν τότε που είχε γίνει ο χαμός με το εξώφυλλο στο Down Town και της έχει μείνει κιόλας, γιατί με είχε δει έντονα στεναχωρημένη. Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, με είδε πρώτη φορά να κλαίω για τέτοια πράγματα, για επίθεση. Αυτό, και της έχει μείνει. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, με πέτυχε σε ξέσπασμα», είπε αρχικά.

Η ηθοποιός αφού συνήλθε κάθισε και εξήγησε στην κόρη της τι ακριβώς που είχε συμβεί, ενώ κατάλαβε ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους τους ανθρώπους. «Όταν της εξήγησα για ποιον λόγο είμαι στεναχωρημένη, εκεί ταυτόχρονα ήρθε και το μάθημα, ότι στη ζωή μας σε πολλούς ανθρώπους και όσο μεγαλώνουμε δε θα αρέσουμε. Και αυτό που κάνουμε, αλλά και ως άνθρωποι. Κάποιοι θα το κατακρίνουν κιόλας και ακόμα περισσότερο εμείς που μπορεί να βρισκόμαστε σε έναν τέτοιο χώρο. Εγώ δε δέχομαι ότι επειδή εκτίθεμαι παραπάνω από κάποιον άλλον,  αυτό σημαίνει ότι θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου ή οτιδήποτε και θα κάθομαι να ακούω ότι λέει ο καθένας, εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δε θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή, να βρίζουν».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top