Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του…»!

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με μια ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος στο Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! 

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα. Μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας!!!» ενώ λίγο μετά το κατέβασε!

Η παρουσιάστρια εκφράστηκε πολύ αυστηρά στον αέρα της εκπομπής της «Το Πρω1νό» κάτι που κάνει σπάνια.

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δε θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δε θέλω να ξανακούσω το όνομα "Τριαντάφυλλος" Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», ανέφερε εκνευρισμένη η Φαίη!

Να σημειωθεί ότι ο Τριαντάφυλλος έχει εκφραστεί ξανά αρνητικά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο παρελθόν, σε συνεντεύξεις του. Στην αρχή ο τραγουδιστής είχε εκφράσει το παράπονό του ότι η πρώην συνεργάτιδά του δεν τον είχε καλέσει στο αφιέρωμα που της είχε κάνει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στη συνέχεια είχε υπονοήσει ότι είχαν ερωτική σχέση, ενώ λίγο μετά το είχε πάρει πίσω.

«Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική. Άντε μια στο τόσο ρε παιδί μου… Ήμασταν αγαπημένοι πολύ. Πώς να το πω; Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά. Δεν ξέρω, ήταν πολύ καλή μαζί μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και προκάλεσε έναν χαμό από σχόλια και εξηγήσεις για το τι εννοούσε πραγματικά.

Λίγες ημέρες μετά ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει ο ίδιος τι εννοούσε.

«Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θα σας το έλεγα. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι πάντα. Ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη» εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top