Έλαμπε από ευτυχία ο Σελίμ - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο!

Οι ευχές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Γιατί έλειπαν Κοντιζάς και Ιωαννίδης;

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Σελίμ Σελτζούκ, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάσω στο Δημαρχείο της Καισαριανής! Ο δημοφιλής μάγειρας που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, έλαμπε από ευτυχία μιας και ο αδερφός του, τον οποίο είχε να δει 25 χρόνια, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για να είναι στον γάμο του.

O γαμπρός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αφού εκεί ήταν και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου: «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν είχα καθόλου άγχος. Όλοι οι φίλοι μου από το MasterChef είναι εδώ. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είχα να δω τον αδερφό μου αρκετά χρόνια. 24-25 χρόνια. Είμαι μια χαρά, ο αδερφός μου είναι δίπλα μου, η ζωή συνεχίζεται».

Ο Σελίμ Σελτζούκ την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του είχε δίπλα του παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής όπως  ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο φετινός νικητής, Μανώλης Σαρρής.

Εκεί ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Να ζήσουν τα παιδιά. Τον Σελίμ τον αγαπάμε πολύ. Ανέλαβα να μεταφέρω τις ευχές του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη, διότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να έρθουν».

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με τον Κώστα Αγέρη να δίνει τον ρυθμό, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram o χορός αλλά και τα αστεία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο!


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top