«Δε με κάλεσε στον γάμο της η Τζένη Μπαλατσινού»

Οι on air ευχές στο ζευγάρι

Πριν από λίγες ημέρες, η Τζένη Μπαλτασινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους. Προσκλητήριο για τον λαμπερό γάμο δεν έλαβε όμως ένας πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Aπαστράπτουσα νύφη η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκαλύπτει τα νυφικά της παπούτσια!

Το γράμμα που έλαβε η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο της

«Δε με κάλεσε στον γάμο της η Τζένη Μπαλατσινού. Ήταν πολύ κλειστός ο γάμος. Εύχομαι να ζήσουν ευτυχισμένοι γιατί τους έχουμε ζήσει και στην παρέα. Κάνουμε και λίγη παρέα. Τους χαίρομαι. Όποτε βρισκόμαστε περνάμε καλά. Ο Βασίλης είναι λίγο ανταγωνιστικός στα παιχνίδια, αλλά ευτυχώς παίζουμε μαζί και κερδίζουμε. Περνάμε καλά, είναι ωραίοι και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι», είπε στη Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Παναγιώτης Χατζηδάκης

Αυτή τη σεζόν ο Παναγιώτης συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε πολύ. «Έμαθα πολλά από την Ελένη. Είναι επαγγελματίας και προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των συνεργατών της».

Όσο για τον αν θα τον δούμε και του χρόνου στο πάνελ της παρουσιάστριας δήλωσε: «Δε γνωρίζω αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Είμαι της άποψης αν έχεις στήσει μια καλή παρέα, να τη διατηρείς. Αν σταματήσει όμως η συνεργασία μου με την Ελένη, θα ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top