Πρώην παίκτρια του MasterChef 3 ζύγιζε 120 κιλά!

«Μπροστά σε εμένα δε βάζω καμία 20άρα. Νιώθω ότι είμαι 15 – 18 ετών»

Τη Γιάννα Ρέντεση τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 3. Η πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

«Στις εκλογές δε με ενδιέφερε να εκλεγώ. Έχω πιάσει και δουλειά και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Πήρα ψήφους, αλλά δεν έχω κοιτάξει και πόσες έχω πάρει», δήλωσε.

Η Γιάννα θεωρεί ότι η συμμετοχή της στο MasterChef τη βοήθησε πολύ, αφού τώρα εργάζεται ως βοηθός chef σε ξενοδοχείο.
Ειλικρινής και αυθόρμητη δε δίστασε να δηλώσει στον Γιώργο Κρικοριάν και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ότι «η 40άρα είναι 18άρα με 22 χρόνια εμπειρία. Μπροστά σε εμένα δε βάζω καμία 20άρα. Νιώθω ότι είμαι 15 – 18 ετών».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής,  η Γιάννα Ρέντεση δοκίμασε διάφορα φορέματα ενώ αποκάλυψε ότι κάποια εποχή ζύγιζε 120 κιλά. «Έχω χάσει τουλάχιστον 45 κιλά. Αν σκεφτείς ότι τώρα είμαι 80 κιλά και παλιότερα ζύγιζα 120 κιλά».

Πολλά σχόλια άκουσε και για τη χαρακτηριστική «βαριά» προφορά του «νι» και του «λι». «Άκουσα πολλά σε βιντεάκια, με λέγανε βλάχα. Kατά πρόσωπο δε μου είπε κανείς ότι μιλάω περίεργα».

Κλείνοντας, η πρώην παίκτρια μίλησε και για τον χαρακτηρισμό «τσαμπούκι». «Είμαι τσαμπουκάς. Έχω πιάσει άντρα από τον λαιμό, γιατί μου έχει γίνει στενός κορσές που λέμε και στην περιοχή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top