Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα: «Η κόρη μου κοιτάζει τον ουρανό και τον ζητάει»

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία του άνδρα της μίλησε για πρώτη φορά

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη επτά μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου».

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν μιλούσε για τον άντρα της ζωής της, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά. 

«Δυστυχώς, οι καλοί άνθρωποι φεύγουν για ανεξήγητο λόγο» 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 στη Μύκονο και είχε αποκτήσει δυο παιδάκια. Η οικογενειακή του ευτυχία κράτησε λίγο, αφού τον χειμώνα ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα. 

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω» είπε και ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα.

Όταν μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία ήταν η μοναδική στιγμή που χαμογέλασε: «Όταν τον είδα, είπα από μέσα μου αυτός είναι ο άνδρας μου!». 

Αυτό που τόνισε η ξανθιά καλλονή είναι ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή της ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό ή ότι είχε μπλεξίματα.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα συχνά στο όνειρό μου. Πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά… Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά, να είμαι καλά, γιατί πιστεύω ότι μας βλέπει από πάνω και στεναχωριέται» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Η κορούλα μου ζητάει τον μπαμπάκα και κοιτάει τον ουρανό» ανέφερε κλαίγοντας η Βικτώρια Καρύδα, κάνοντας και την Τατιάνα Στεφανίδου να λυγίσει με την εξομολόγησή της. 

Πλέον το πανέμορφο μοντέλο νιώθει ότι δεν μπορεί να ζήσει στην Ελλάδα: «Θέλω να ταξιδεύω, θέλω να αλλάξω χώρα. δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου… Όλα τον θυμίζουν, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλό και για τα παιδάκια!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top