Η Ηλιάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί με κουμπάρα την Καραβάτου!

Η φάρσα και όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

Με όρεξη για πειράγματα ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια  έβλεπε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» θέλησε να τους κάνει μια φάρσα.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση και με αλλαγμένη φωνή είπε: «Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλέφωνο από το Ρέθυμνο από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω 5 τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Train ❤️🇨🇭stories...#happybirthday #love #switzerland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki) στις

Γρήγορα, όμως αποκάλυψε ότι δεν ήταν μια κυρία από το Ρέθυμνο και όταν η Κατερίνα Καραβάτου κατάλαβε ποια ήταν στο τηλέφωνο είπε: «Αχ ηλιθ…Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως θα το πληρώσεις».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε ότι η Μαρία Ηλιάκη θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και κουμπάρα θα είναι εκείνη. «Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο. Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα. Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top