Η δικηγόρος της Λυκουρέζου απαντάει σε Κουτουμάνου-Μπονάτσου!

«Η κυρία Κουτουμάνου παραβιάζει δικαστική απόφαση»

Λίγες ώρες μετά την πρωινή ανακοίνωση της Μάρθας Κουτουμάνου αλλά και τις σκληρές δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου για τη θεία της, η πλευρά της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου απάντησε μέσω της δικηγόρου της.
 
Η Φρόσω Κρητικού που εκπροσωπεί τη μικρότερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, μίλησε στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, εξήγησε τι συμβαίνει με τη Μάρθα Κουτουμάνου και τα κλειδιά της βίλας στο Πορτο Ράφτη που ακόμα δεν έχει παραδώσει.
 
«Μπορεί να προτίθεται, αλλά η πρόθεση της κας. Κουτουμάνου έχει διαρκέσει δύο χρόνια. Έτσι κι εγώ δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητας τι ακριβώς θα γίνει. Ήταν να παραδοθούν τα κλειδιά χθες, με συνεννόηση με τη δικηγόρο της κας. Κουτουμάνου, αλλά δεν έγινε. Σήμερα με έχει καλέσει κάποιος καινούργιος δικηγόρος της κας. Κουτουμάνου για να παραδοθούν τα κλειδιά» δήλωσε η κα. Κρητικού, συμπληρώνοντας: «Θέλω να πω το εξής: Αυτή η υπόθεση είναι υπόθεση δύο ετών. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μια συναινετική λύση και η κα. Κουτουμάνου αρνείται πεισματικά να παραδώσει τα κλειδιά ενός ακινήτου που ανήκει και στην κα. Λυκουρέζου. Ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Έχουμε απόφαση δικαστική που αυτή τη στιγμή παραβιάζει η κα. Κουτουμάνου και είμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα γίνει».

Ζένια Μπονάτσου: «Πέθανε η γιαγιά μου και η θεία μου έκανε πάρτι στο σπίτι»

Η Μάρθα Κουτουμάνου απαντάει: «Πλήττουν τη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη!»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Μάρθας Κουτουμάνου, η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου πρόσθεσε: «Η κα. Κουτουμάνου άλλα λέει και άλλα πράττει. Εμένα με έχουν καλέσει διάφοροι δικηγόροι, κάθε φορά μου ανακοινώνουν πως θέλει να τα βρουν εξωδικαστικά και πάντα κάτι συμβαίνει και δε συμμορφώνεται. Δεν έχουμε πρόβλημα να τα βρούμε εξωδικαστικά, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που ορίζει την πελάτισσα μου ως προσωρινή διαχειρίστρια του ακινήτου με εντολή να παραδοθούν άμεσα τα κλειδιά. [...] Αν δεν τα παραδώσει, θα γίνει εκτέλεση της απόφασης. Η εκτέλεση είναι πως έχει δικαίωμα να αλλάξει τις κλειδαριές και να δώσει αντίγραφα και στην κα. Κουτουμάνου. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να διευκρινίσω πως το σπίτι ανήκει εξ αδιαιρέτου και στις δυο αδελφές, είναι συνιδιοκτήτρια. Απλά με την απόφαση η κα Λυκουρέζου έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ακίνητο».
 
Τέλος, σχολίασε και τις σκληρές δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου μέσω των οποίων ισχυρίστηκε ότι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου οικειοποιήθηκε πράγματα που βρίσκονταν στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη τόνισε: «Αυτές είναι ψευδείς δηλώσεις! Είναι η κόρη της κυρίας Κουτουμάνου, αλλά δεν τη γνωρίζω. Δε γνωρίζω για ποιους λόγους έχει γίνει αυτό»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top