Με δάκρυα στα μάτια η Αθηνά αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Δώρο!

Ήταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του «Power Of Love»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Δώρο Παναγίδη έδωσε στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η Αθηνά Χρυσαντίδου. 

Η κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό «Power of Love», αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έβαλε τέλος στη σχέση της με τον παίκτη από την Κύπρο.

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Tίτλοι τέλους και γι΄ αυτό το ζευγάρι

Δώρος Παναγίδης: Το πρώτο του post μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά

«Πριν δύο εβδομάδες χώρισα με τον Δώρο, δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που χωρίζω! Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Ο χωρισμός ήταν κάτι που το αποφάσισα διότι νιώθω ότι με αλλοιώνει αυτή η σχέση. Άρχισα να χάνω την Αθηνά! Δεν ήμουν εκείνο το κορίτσι που ήξερα! Δεν γελούσα! Ήμουν συνέχεια νευρική και γινόμουν κάτι που δεν μου άρεσε. Υπερπροσπάθησα, υπερθυσιάστηκα, για αυτή τη σχέση, χωρίς να το παίξω θύμα. Δεν το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια σε δεύτερη, τρίτη  και τέταρτη μοίρα!» δήλωσε στην κάμερα.

Και συνέχισε: «Σίγουρα νιώθω απογοητευμένη γιατί δεν περίμενα την κατάληξη αυτή, κάτι όμως με οδήγησε να φτάσω εκεί! Περίμενα κάτι άλλο, το οποίο δεν το έβλεπα από αυτό που έδινα! Αλλά πάντα τον δικαιολογούσα, κάποια στιγμή όμως κουράζει αυτό . Ίσως η ανιδιοτελής αγάπη κουράζει! Δεν θέλω να κρίνω κάποιον. Ο Δώρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί και του εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top