Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Tίτλοι τέλους και γι΄ αυτό το ζευγάρι

Χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω Instagram

O Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο πρώην παίκτες του Power of Love, ανακοίνωσαν δημοσίως τον χωρισμό τους με αναρτήσεις μέσω του Instagram.

Ήταν μάλιστα, για δύο από τα ελάχιστα πρόσωπα του ριάλιτι τα οποία παρέμειναν ζευγάρι αρκετούς μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Την πρώτη ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου γράφοντας σε ένα InstaStory της:

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου».

Ενώ λίγο μετά, ο Δώρος με τη σειρά του, δημοσίευσε στα δικά του InstaStories την είδηση του χωρισμού του από την Αθηνά γράφοντας:

«Παρόλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους οφείλω και γω να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση χωρισμού από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε ως ζευγάρι. Δεν παύουμε όμως να είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες. Η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψή μου για σένα ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top