MasterChef 3: Οι πέντε φιναλίστ διασταυρώνουν τα μαγειρικά τους ξίφη

Οι ημιτελικοί του MasterChef είναι γεγονός!

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Οι πέντε φιναλίστ του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Εκεί τους περιμένουν οι τρεις κριτές, οι οποίοι τους συγχαίρουν που κατάφεραν να φθάσουν σε αυτό το σημείο. Και κάπου εδώ έρχεται η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος τους λέει τι θα ακολουθήσει από εδώ και με ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσουν προκειμένου να έχουμε το ζευγάρι του τελικού.

To trailer του αποψινού επεισοδίου

Παντελής, Σπυριδούλα, Πάνος, Μανώλης και Χρήστος, διασταυρώνουν τα μαγειρικά τους ξίφη σε δυο δοκιμασίες, οι οποίες θα απαιτήσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Πρώτη δοκιμασία ένα mystery box με υλικά επιλογής του Πάνου Ιωαννίδη. Αυτός, που θα παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις κριτές, θα περάσει απευθείας στην επόμενη φάση και δεν θα λάβει μέρος στη δεύτερη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Πρόκειται για ένα πιάτο του χαρισματικού Chef Γιώργου Βενιέρη με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Αυτός, που θα σερβίρει το πιάτο με τα περισσότερα λάθη στους κριτές και στον καλεσμένο τους, θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.  

Ποιος ή ποια θα μαγειρέψει σήμερα για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και ποιοι τέσσερις θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα περάσουν στην επόμενη φάση των ημιτελικών;

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top