Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η αδελφή μου δε νοιάστηκε ποτέ για εμένα»

«Έμαθα για τη σχέση του πατέρα μου με την Καλογρίδη από τα ΜΜΕ»

Με άκρως εξομολογητική διάθεση βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου το βράδυ της Τρίτης στο «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε για τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη, ενώ ανέφερε πως έμαθε για τη σχέση αυτή από τα ΜΜΕ.

«Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, ο πατέρας μου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στις απιστίες που έκανε τα χρόνια που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της, αλλά και στο πώς η Ζωή Λάσκαρη κατάφερε να κρατήσει αυτόν το γάμο.

Τι έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου όταν έμαθε ότι πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση που έχει με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου «Με τη Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δε με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού» είπε.

Ζένια Μπονάτσου: «Δε μιλάω πλέον στον παππού μου»

Η Μάρθα Κουτουμάνου με την κόρη της Ζένια Μπονάτσου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που είχε δώσει η ανηψιά της στην εκπομπή της Φαίης Σκοδρά. Η Ζένια Μπονάτσου είχε αποκαλύψει τότε ότι δε διατηρεί καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Η Μαρία Ελένη δεν άφησε ασχολίαστη αυτή τη δήλωση: «Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δε μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω, γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος», τόνισε η Μαρία Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top