«Βράχοι της Ελευθερίας»: Η ταινία που αποθεώνει την ελληνική καρδιά

Oι πρωταγωνιστές μίλησαν στο Star

Η ελληνοαμερικανική ταινία «Οι Βράχοι της Ελευθερίας» παρουσιάζει έναν ελληνοτουρκικό αδιέξοδο έρωτα που γεννήθηκε στην καρδιά της επανάστασης του 1821. Οι πρωταγωνιστές του φιλμ βρέθηκαν στην χώρα μας και μίλησαν αποκλειστικά στo Star και στην  Έλγκα Νταϊφά.

Ένα φιλμ που πρωταγωνιστούν η δύναμη της ελληνικής ψυχής και ο αγώνας για την ελευθερία μάς δίνει ραντεβού αυτές τις ημέρες στις σκοτεινές αίθουσες

Η ταινία «Οι Βράχοι της Ελευθερίας» αποτελούσε πολύχρονο όραμα ζωής για τον Dean και τη Marianne Metropoulos. Το ζευγάρι των ομογενών μπορεί να ζει μακριά από την πατρίδα αλλά η αγάπη τους για την Ελλάδα και τα ιδανικά της είναι σταθερές και ανυπέρβλητες αξίες. Σκηνοθέτης του φιλμ ο στενός συνεργάτης του James Cameron, Van Ling.

Oι συντελεστές βρέθηκαν στην Ελλάδα και μίλησαν αποκλειστικά στο Star

Ο Simon Kassianides εξηγεί πώς μεταμορφώθηκε σε ήρωας του 1821. Για τον Dion Kelly  η αλλαγή του σε επαναστάτη του Αγώνα απαιτούσε τρόπο και κόπο.

Σε κάθε καρέ, σε κάθε ατάκα του έργου πρωταγωνιστεί η φλόγα για ανεξαρτησία και ελευθερία που καίει τις καρδιές των κατακτημένων Ελλήνων.

Η ταινία  θα προβάλλεται από τις 2 Μαΐου στους κινηματογράφους
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top