Τι δήλωσαν στο Star οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Οι βράχοι της Ελευθερίας»

«Η ταινία με αγγίζει γιατί είμαι Ελληνοκύπριος», δήλωσε ο Simon Kassianides

Mια ιδιαίτερη προβολή πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο των Αθηνών, με αφορμή την ελληνοαμερικανική ταινία «Οι βράχοι της Ελευθερίας» και ήταν όλοι εκεί.

Στην Αθηναϊκή παρουσίαση του έργου «Oι Βράχοι της Ελευθερίας» έδωσαν το παρών οι ηθοποιοί του φιλμ, ανάμεσά τους και o πρωταγωνιστής, Ζαν Ουντίν (Jan Uddin).

Την προβολή του έργου απόλαυσαν πολλοί διάσημοι, αλλά και μέλη της οικογένειας του Star.

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας»: Πλήθος επωνύμων στην ειδική προβολή της ταινίας

Το σενάριο βασίζεται σε μια ιδέα της Μαριάν Μητρόπουλος και αποτελεί έναν ύμνο στο μεγαλείο της ελληνικής ψυχής στη "φωτιά" του 1821. Αν και ο Dean και η Marian Metropoulos ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βρίσκονται πάντα κοντά στις ρίζες τους.

Στο Star μίλησαν αποκλειστικά οι ηθοποιοί για την ταινία. Για τον Simon Kassianides ήταν ένα σενάριο που ακουμπάει στην καρδιά.

«Η ταινία με αγγίζει γιατί είμαι Ελληνοκύπριος. Όπως κάποιες σκηνές που φωνάζω “ελευθερία ή θάνατος”. Είναι πολύ προσωπικό για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε στο Star και την Έλγκα Νταϊφά. 

Στο έργο μια Ελληνίδα και ένας Τούρκος μοιράζονται μια δυνατή, απαγορευμένη ιστορία αγάπης. Κυρίαρχα στην ταινία είναι το πείσμα και το πάθος των Ελλήνων για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Η ταινία «Οι Βράχοι της Ελευθερίας» θα προβάλλεται από τις 2 Μαΐου στους κινηματογράφους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
   

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top