Elif: Ο Ερκούτ ρωτάει την Αρζού για τους άντρες που απείλησαν την Γκόντζα

Δείτε τη Μεγάλη Τρίτη στις 17.30 στο STAR

Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκόντζα και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.  Βλέποντας την προσοχή, που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγτσέ, η Αλιγιέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ. Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Ζεϊνέπ και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί.  Της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ζητάει περιθώριο 2 μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα, που ζητάει.  Όταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο. Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη με την Ελίφ επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο.

  Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και πως έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.  Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ, που τους ακούει, επεμβαίνει και λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα Ζεϊνέπ στο σπίτι της.

Ο Κενάν λέει στην Αλιγιέ πως καλό θα είναι να μην πιέζει περισσότερο τον Σελίμ. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ καταλήγουν να τσακώνονται με αποτέλεσμα ο Σελίμ να φύγει θυμωμένος. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκόντζα για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν. Η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ. 

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και του λέει τι συνέβη. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν χρωστάει σε κανέναν και πως κανείς δεν θα είχε το θάρρος να κάνει κάτι τέτοιο μέσα στο σπίτι του.  Η Γκόντζα του λέει πως ο Σερντάρ ήταν αυτός που την έσωσε από τους άντρες. Ο Νετζντέτ της λέει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο. 

Ο Ερκούτ ρωτάει την Αρζού σχετικά με τους άντρες, που απείλησαν την Γκόντζα αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν ξέρει τίποτα. Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού του εξηγεί το σχέδιο της. Η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο. Η Ζεϊνέπ πράγματι νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ.Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο.  Η Αλιγιέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Νουρτέν της ζητάει να κάνει υπομονή…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top