Σάσα Σταμάτη: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα!

Δεν το ξέρει ούτε η ίδια ακόμα

Μπορεί η Σάσα Σταμάτη να έληξε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ωστόσο μια νέα πρόταση, την φέρνει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η Σάσα, καθώς φαίνεται, μαθαίνει μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ στον ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε τα εξής:

«Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο gossip, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό gossip. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της».

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top