Ο Κωστόπουλος μίλησε για τον γάμο της Μπαλατσινού

H πρώην σύζυγός του παντρεύεται τον Βασίλη Κικίλια

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα παντρευτούν τον Ιούνιο, ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από την εκπομπή του «Όλα Λάθος» για την απόφαση της πρώην συζύγου του να ξαναφτιάξει τη ζωή της. 

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου» είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε:

«Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος».

Η Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Κικίλια: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top