Μέχρι και το όνομα της Φαίης Σκορδά χρησιμοποίησε ο δραπέτης-τραγουδιστής!

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με τη σύλληψη του τραγουδιστή/μάνατζερ και γενικά.. φίλο των επωνύμων το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τα τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να «χάνει» την μπάλα, καθώς ακούγονταν πολλά περίεργα περιστατικά γύρω από το όνομά του. 

Ο 45χρονος που ασχολιόταν με το τραγούδι, την υποκριτική και τις δημόσιες σχέσεις είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες. Εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ.

Για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα έκανε καριέρα με ψευδώνυμο, ενώ συστηνόταν ως γιος της Κορίνας Τσοπέη!

Μάλιστα, παλιότερα παρουσιαζόταν ως γιος γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να «πλασάρει» διαφήμιση σε τοπικούς επιχειρηματίες για τοπικό κανάλι. Έτσι, τους αποσπούσε χρήματα, ενώ για να πείθει, δε δίσταζε να στέλνει λουλούδια… στον εαυτό του με το όνομα -δήθεν- του γιου του βουλευτή.

Μάλιστα στο «Πρωινό» ανέφεραν ότι ο 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα κι είχε εμφανιστεί ως συνεργάτης της εκπομπής, χρησιμοποιώντας το όνομα της Φαίης Σκορδά. Δε δίστασε να τους πει πως θα πάει και η ίδια η παρουσιάστρια για περιποίηση. 

Η Φαίη σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη αναφωνώντας: «Παιδιά, τι είναι αυτά που γίνονται; Μη με μπλέκετε σε τέτοιες ιστορίες! Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου;».

Ο δραπέτης συνελήφθη στην Ομόνοια το απόγευμα της Δευτέρα και πήρε ξανά τον δρόμο προς τη φυλακή, έστω... 17 χρόνια μετά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top