Elif: Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω την Ελίφ

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Η Σεχέρ ακούει τον Κενάν να λέει στην Αλιγιέ πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει και πως από εδώ και πέρα θα μένει στο σπίτι του πατέρα της. ΗΣεχέρενημερώνεισχετικά τη Νουρτέν.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Η Νουρτέν σχεδιάζει να ζητήσει αρχικά λεφτά από την Αρζού και μετά να πάρει και άλλα από τον Κενάν. Αμέσως τηλεφωνεί στην Αρζού και ζητάει λεφτά. Η Αρζού με τη σειρά της τηλεφωνεί στη Σεχέρ και ζητάει πληροφορίες για το τι γίνεται στο κτήμα. Ελπίζει πως ο Νετζντέτ θα δώσει λύση στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με τον Κενάν. Συναντάει τη Νουρτέν και της λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά αν της δώσει λίγο χρόνο θα της δώσει όσα λεφτά θέλει.

Ο Νετζντέτ μιλάει με τον γιατρό της Τουγτσέ και του ζητάει να πει στον Κενάν πως το τεστ ήταν λάθος, διαφορετικά θα βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Ο γιατρός δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί. Η Γκόντζα έχει ενοχληθεί από την παρουσία της Αρζού στο σπίτι. Λέει στον Νετζντέτ πως δεν βοηθάει την Αρζού διορθώνοντας συνεχώς όλα τα λάθη της. Του λέει πως ο Κενάν δεν πρόκειται να πιστέψει τον γιατρό και πως η Αρζού πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί την κατάσταση.

Στο εστιατόριο, ο Βεϊσέλ αναγκάζει τον Μουράτ να ακούσει την ηχογράφηση με τα λόγια του Νετζντέτ. Η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ δεν παίρνει τα φάρμακά της. Λέει στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ πως η Μελέκ ήθελε να πάει στο σπίτι της Μελαχάτ κι ίσως να βρίσκεται εκεί. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της θείας της για να δει αν είναι εκεί η Μελέκ.

Η Μελέκ πηγαίνει στη Μελαχάτ και εκεί βλέπει τη Νουρτέν και την αναγνωρίζει ως τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Την αρπάζει από το λαιμό και τη ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Μελάχατ της λέει πως η Νουρτέν δουλεύει για εκείνη και πως κάνει κάποιο λάθος. Η Μελέκ προσπαθεί να ηρεμήσει και η Νουρτέν βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει.

Η Φεριντέ έρχεται και ανακουφίζεται όταν βρίσκει τη Μελέκ εκεί. Η Μελαχάτ της εξηγεί τι συνέβη. Ο Μουχσίν είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά γιατί έχει μαζί του και την Ελίφ. Η Αλιγιέ σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή και προτείνει στη Ζεϊνέπνα έρθει μαζί της αλλά εκείνη της απαντάει πως θα πάρει αργότερα μόνη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν και η Αλιγιέ του λέει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου και του δείχνει τα έγγραφα.

Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν για τις επισκέψεις του Ερκούτ στο κτήμα και πως εκείνος ισχυρίστηκε στο νοσοκομείο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ.

Ο Κενάν σκέφτεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ μιλούσαν. Συμφωνούν με την Αλιγιέ να μιλήσουν στον Σελίμ για το διαζύγιο αλλά να κρατήσουν μυστικό μέχρι να βγει από τη φυλακή το θέμα της πατρότητας του παιδιού.

Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα. Λέει στην Τουλάι πως επιστρέφει στο πατρικό της και τη συμβουλεύει να κάνει και εκείνη το ίδιο. Ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά της και η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του. Ο Ερκούτ της λέει πως έφτασαν στο τέλος του δρόμου, πως επιτέλους θα είναι μαζί και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top