Άννα Μαρία Βέλλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Όλα Λάθος»

«Στο OPEN έχω ανοιχτές πόρτες»

Τις πρώτες δηλώσεις, μετά την είδηση της αποχώρησής της από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν θα βρίσκεται στο «Όλα Λάθος» αυτό το σαββατοκύριακο, ενώ η ίδια δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή τη στο Open.

Γιατί έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το «Όλα Λάθος»

«Δεν έχω να σου απαντήσω αν θα είμαι στην εκπομπή το σαββατοκύριακο σίγουρα. Είναι όλα στον αέρα. Τουλάχιστον μέσα μου. Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω. Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές. Όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας έχει να σκεφτεί και να απαντήσει. Δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα πάω σε άλλη παραλία. Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω. Εννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον. Εννοείται πως στο Open έχω ανοιχτές κι όχι κλειστές πόρτες. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δε γνωρίζει. Ελπίζω και εύχομαι να εκτιμηθεί», είπε, μεταξύ άλλων η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια.

Δηλώσεις για τον τσακωμό και την απόμακρυνση της Άννα Μαρίας Βέλλη, έκανε στον Γρηγόρη Μπάκα και η άλλη συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Κωστόπουλου, Μαντώ Γαστεράτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top