Γιατί έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το «Όλα Λάθος»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr

Καμία φορά λένε να μη λες κάτι πολύ γιατί μπορεί και να γίνει. Και προκύπτει ότι (παρα)συζητήθηκε η απουσία της Άννας Μαρίας Βέλλη από την πρεμιέρα και τη δεύτερη εκπομπή του «Όλα λάθος», που έγινε μόνιμη! Ουδέν μονιμότερων του προσωρινού, δε λέει ο θυμόσοφος λαός;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η συνεργασία της YouTuber με την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έλαβε τέλος. Φήμη από το πρωί της Πέμπτης, δεδομένο από αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας...

Ο λόγος; Η Άννα Μαρία Βέλλη μπορεί να μη μάλωσε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, όπως γράφτηκε, ούτε να έχει παράπονα από τον ίδιο ή το κανάλι, αλλά σίγουρα έχει από τον «ρόλο» που της δόθηκε. Η καρέκλα της ήταν σε λάθος θέση εν ολίγοις. 

Αν γυρίσει κανείς τον χρόνο πίσω θα δει ότι και όταν έκανε το πέρασμα της από την εκπομπή «ΦΜ live» σε παρόμοιες δηλώσεις είχε καταλήξει, μετά την πρόωρη αποχώρηση/απομάκρυνση της. Ότι δηλαδή αυτά που καλείται να κάνει, δεν της κάνουν. Θέλει άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα (;)!

Τι κι αν όλοι αναρωτιούνται από πού πηγάζουν οι απαιτήσεις της κατά τα άλλα όχι και πολύ περπατημένης στην tv, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μείνει χωρίς να χαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό. Ένα πέρασμα (μάλλον) θα το κάνει από την εκπομπή το Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά.. έχει ο Θεός!

Τώρα αν ο Πετράν βγει στο κυνήγι νέας παρτενέρ ή θα παίξει μπάλα μόνο με την Μαντώ που σαν άλλη Μαυρογένους «άντεξε» στον εσωτερικό «πόλεμο», δεν είναι ξεκάθαρο -για την ώρα. Ένα πουλάκι λέει ότι μπορεί και να επιχειρήσει να αυξήσει την τεστοστερόνη στο πλατό, αναζητώντας άντρα. 

Αλλά κι αυτό άμεσα θα φανεί, μιας και πρέπει να κανονιστεί πώς θα καλυφθεί ο επιπλέον χρόνος που θα έχει η ψυχαγωγική εκπομπή της ζώνης του Σαββατοκύριακου στο κανάλι της Παιανίας. Κι όταν λέμε επιπλέον, εννοούμε 45 ολόκληρα λεπτά διαφήμισης, τα οποία και μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Open, «τριμαρονται».  

Ίσως πλέον να μην αδειάζει το πλατό με τα τοοοοοσοοοοοο μεγαααααλααααααα διαλείμματα που κρατούσαν 23 λεπτά (κάναμε τις απαραίτητες πράξεις, δεν το λέμε τυχαία)

Μήπως θα αλλάξει και τίτλο και η εκπομπή σε «Όλα σωστά (πια)»;
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top