Elif: Η Αρζού επιμένει να λέει στον Κεναν ότι η Τουγτσέ είναι κόρη του

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά της Elif

Η Αρζού επιμένει να ισχυρίζεται στον Κενάν ότι η Τουγτσέ είναι κόρη του και ότι ποτέ της δεν τον απάτησε και ο Κενάν χάνει τον έλεγχο. Της λέει πως η Τουγτσέ θα παραμείνει κόρη του αλλά όχι κόρη τους. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως ο Κενάν δεν είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και το ξέρει. Ο Νετζντέτ της ζητάει να ηρεμήσει και να αφήσει να χειριστεί αυτός την κατάσταση.  Η κατάσταση της Τουγτσέ συνεχώς βελτιώνεται. Ο Κενάν είναι δίπλα στην Τουγτσέ ανοίγει τα μάτια της, Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο και η Τουγτσέ νιώθει ευτυχία κοντά της.  Δεν θυμάται τι συνέβη και της λένε πως είχε ένα μικρό ατύχημα.  Όταν έρχεται ο Νετζντέτ να δει την Τουγτσέ ο Κενάν θυμώνει αλλά ο Νετζντέτ του θυμίζει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του και δεν μπορεί να του λέει τι θα κάνει και τι όχι. Λέει στον Κενάν πως αν πιστεύει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του, τότε δεν θα την ξαναδεί. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα και κρατάει τις αποστάσεις της από τη Ζεϊνέπ. 

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ τηλεφωνούν στην Τουλάι αλλά δεν την βρίσκουν. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του εξηγεί τι πέρασαν αλλά τώρα είναι στο κτήμα και είναι ασφαλείς.  Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φοβούνται μήπως οι άντρες του Νετζντέτ πάνε στο εστιατόριο και τηλεφωνούν στη Φεριντέ. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ πηγαίνει στο εστιατόριο και όταν ρωτάει τη Φεριντέ αν είναι μόνη της εκεί, η κοπέλα νιώθει άβολα. Εκείνη τη στιγμή τηλεφωνεί ο Μουράτ και ακούγοντας τη φωνή της Φεριντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να την επισκεφθεί.  Οι άντρες του Νετζντέτ καταλαβαίνουν ότι μιλάει με τον Μουράτ και την πιέζουν να τους πει που είναι αλλά εκείνη τους απαντά πως δεν ξέρει τίποτα.  Η Μελέκ δουλεύει στην κουζίνα χωρίς να ξέρει τι γίνεται έξω. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στους άντρες του Νετζντέτ και τους διατάζει να φύγουν από το εστιατόριο.  Όταν φτάνει εκεί ο Μουράτ, η Φεριντέ τον ρωτάει τι συμβαίνει αλλά εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση.  Ο Ερκούτ καταφέρνει να πάρει στα χέρια του τη βαλλιστική εξέταση σχετικά με τη σφαίρα, που τραυμάτισε την Τουγτσέ και τελικά το όπλο, που την πυροβόλησε ήταν του Χιλμί, ενός από τους άντρες του Νετζντέτ. Τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον ενημερώνει.

Ο Μουράτ χαίρεται πολύ με τα νέα και λέει στον Βεϊσέλ και τη Φεριντέ πως μπορούν να ηρεμήσουν πλέον καθώς το πρόβλημα λύθηκε.  Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως το όπλο, που πυροβόλησε την Τουγτσέ ήταν του Χιλμί αλλά η αντίδραση του Νετζντέτ δεν είναι αυτή, που περίμενε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top