ΔΙΕΣΗ 101,3: Diesi in Concert με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Μεγάλοι καλλιτέχνες σε έναν μεγάλο σταθμό!

Diesi in Concert

Tα DIESI IN CONCERT ήρθαν πέρυσι στη ζωή μας, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ζωής του Δίεση 101,3!

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός το γιορτάζει με τον δικό του τρόπο, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά. Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Με τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα... Οι φωνές που μας ενώνουν ήρθαν στο σπίτι του Δίεση. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. Ξεπερνώντας  τα σύνορα των Fm, έδωσαν εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.  

Από το ξεχωριστό web live στούντιο του Δίεση 101,3, πέρασαν σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής: Νατάσσα Μποφίλιου, Σωκράτης Μάλαμας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρίζα Ρίζου, Στάθης Δρογώσης και Παυλίνα Βουλγαράκη.                                                                                               

Τα DIESI IN CONCERT έγιναν από σκέψη πραγματικότητα, αγαπήθηκαν, συγκίνησαν, συζητήθηκαν….και συνεχίζονται!

Επόμενος καλεσμένος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο οποίος πήγε στο web live studio του Δίεση 101,3. Μόνος με την κιθάρα του, τραγούδησε σημαντικές στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών, ενώ μοιράστηκε με το κοινό ιστορίες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Θεόφιλο Δουμάνη και Έφη Γαλώνη.

Θα το ακούσουμε στον Δίεση 101,3  την Τρίτη 2 Απριλίου στις 20:00. Ταυτόχρονα, θα το δούμε από την επίσημη σελίδα του Δίεση 101,3 στο Facebook, από το κανάλι του Δίεση στο Youtube, αλλά και από το diesi.gr  

DIESI IN CONCERT | 2ος χρόνος
Και αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας....

DIESI IN CONCERT
Το βλέπεις
Το ακούς
Το ζεις 

ΔΙΕΣΗ 101,3
Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top