Επιστρέφουν σειρες, θα επιστρέψουν και οι HI-5;

Η αποκάλυψη που έκανε η Ειρήνη Ψυχράμη

Ήταν ένα από τα πιο -αν όχι το πιο- αγαπημένο γυναικείο συγκρότημα. Και υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψουν στη σκηνή οι Hi5!

Την αποκάλυψη έκανε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και συγκεκριμένα η Ειρήνη Ψυχράμη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με την αδερφή της, Αφροδίτη, αποκάλυψε πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις για επανένωση τους!

«Το Pop Star ήμουν 19 χρονών. Το βίωσα πολύ προσγειωμένα. Υπάρχει περίπτωση να ξαναενωθούν οι HI-5. Έχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πως θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πω θα ήθελα να κάνουμε μια-δυο συναυλίες μεγάλες», είπε.

Οι δύο αδελφές έχουν 4 χρόνια διαφορά μίλησαν και για τα γούστα στους άντρες. Μάλιστα, η Ειρήνη Ψυχράμη αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Μακαλιάς της εκμυστηρεύτηκε τον έρωτα του για την αδελφή της την Αντιγόνη, πριν ακόμα κάνουν σχέση. «Ο Δημήτρης, θυμάμαι ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί κάπου έξω σε ένα τραπέζι και γυρίζει και μου λέει: «Είμαι ερωτευμένος με την αδελφή σου», και λέω: «Αυτός είναι άντρας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top