X Factor: Η πρώτη φωτογραφία της κριτικής επιτροπής

Ήταν όλοι τους εκεί

Σε λίγες ημέρες έρχεται στις μικρές μας οθόνες τo «X Factor», αυτήν την φορά μέσα από τη συχνότητα του Open.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκονται στην κρητική επιτροπή, με τη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση.

Ηθοποιός του Τατουάζ: «Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Ντάνο»

Ο επίσημος λογαριασμός του talent show στο Instagram ανάρτησε την ομαδική φωτογραφία με την dream team του σόου, γράφοντας στη λεζάντα: «Το X Factor Greece ξεκινάει στο Open με τη #dreamteam της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνει τις δυνάμεις της! Η πρώτη συνάντηση κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του show, τις auditions».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το X Factor Greece ξεκινάει στο @opentvgr με τη #dreamteam της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνει τις δυνάμεις της! Η πρώτη συνάντηση κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του show, τις auditions. Αν πιστεύεις στο ταλέντο σου, τότε δήλωσε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 211 1885 580. #ΧFactorGr #OpenTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top