«Είχα πάθει υπερκόπωση κι έφυγα από την Αθήνα να συνέλθω»

Η εξομολόγηση που έκανε ο Αργύρης Αγγέλου

Μπορεί να μην είχε γίνει γνωστό, αλλά κάποια στιγμή ο Αργύρης Αγγέλου εγκατέλειψε την Αθήνα. Και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

«Ήταν το 2012. Γιατί είχα κουραστεί πολύ, ο οργανισμός μου χτύπησε κόκκινο και μου έδωσε σήμα ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστείς. Δεν το επέλεξα, μου το επέβαλλε ο οργανισμός μου. Είχα πάθει υπερκόπωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου πολύ, δούλευα πολύ και είχα σταματήσει να τρώω. Δε θα το πω νευρική ανορεξία, γιατί βλέποντάς με στον καθρέφτη καταλάβαινα ότι είμαι αδύναμος και αδυνατίζω, αλλά όταν κλείσει το στομάχι, δεν υπάρχει επιστροφή. Τα φυσιολογικά μου κιλά ήταν 68 και τότε είχα φτάσει 55 με ύψος 1.78», είπε.

Τα... μέτρα που πήρε για να επανέλθει στα φυσιολογικά του κιλά; «Κατέβασα διακόπτες για ένα 8μηνο, πήγα στη μανούλα, σε ένα μήνα πήρα 18 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβρη πέρδικας. Για να χαλαρώσω, είχα κάνει τον κήπο μποστάνι. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, δε θα είχα ζήσει τον μπαμπά μου τόσο πολύ πριν φύγει», είπε με το γνωστό του χιούμορ, αλλά και συγκινημένος, ο αγαπημένος "Φώτης" του Παρά Πέντε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top