Ελίζαμπεθ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Τι είπε για τον καβγά Παντελή - Χαράλαμπου;

Την είδαμε να αποχωρεί από το σπίτι του MasterChef και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Καθισμένη απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής ρωτήθηκε και για το έντονο σκηνικό που παρακολουθήσαμε να εκτυλίσσεται την ώρα της δοκιμασίας που της «στοίχισε» την παραμονή της ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες της

«Με έβλεπαν τα παιδιά λίγο απόμακρη. Ήμουν η μαμά, επειδή τα περισσότερα παιδιά ήταν 20-30. Είχα κολλήσει πάρα πολύ με τον Άλεξ. Πιστεύω πως τον αδίκησε το επεισόδιο. Μιλάμε κάθε δεύτερη ημέρα και είναι υπέρoχος», είπε, προσθέτοντας: «Την Άλκηστη δεν τη γνώρισα πάρα πολύ καλά, επειδή ήταν στον κάτω όροφο και εγώ στον πάνω. Ήμασταν χώρια. Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας και το βγάζει αυτό. Κρατούσα μια απόσταση. Όχι επειδή δεν μου άρεσε».

Η Ελίζαμπεθ, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον καβγά που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανάμεσα στον Παντελή και τον Χαράλαμπο, την ώρα της δοκιμασίας στην κουζίνα του MasterChef. «Εγώ και η Ιωάννα ήμασταν ακριβώς μπροστά στο επεισόδιο Παντελή-Χαράλαμπου. Οπότε ακούγαμε και βλέπαμε ακριβώς τι γινόταν. Ήταν τόσο έντονο που φοβόμουν μη μας έρθει κάποιο τηγάνι στο κεφάλι. Ήταν της στιγμής αυτό. Στο σπίτι υπάρχουν εντάσεις. Είναι φυσιολογικό», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top