«Έχω χάσει δουλειές λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης»

Η δήλωση ανήκει στην Ελένη Φιλίνη

Ανάμεσα στα όσα συζήτησε με την Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας ήταν και το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας. Και τότε η Ελένη Φιλίνη έκανε τη δική της αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar, μίλησε ανοιχτά και για τη δική της εμπειρία κατά τη διάρκεια της πορείας της στον Κινηματογράφο, το πώς το είχε διαχειριστεί τότε αλλά για το ότι δεν υπέκυψε και ότι έχει χάσει δουλειές λόγω αυτού.

«Έχω χάσει κάποιες δουλειές λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν και το έχω πει και παλιότερα. Τώρα όμως έχει γίνει τόσο καραμέλα που με ενοχλεί. Έρχονται και λένε μετά από 30 χρόνια το ότι έγινε κάτι, εγώ το είπα πριν 20 χρόνια, 25, αυτά που μου είχαν συμβεί. Δεν μου αρέσει να τα αναμασάω και να τα λέω. Φυσικά σε όλους έχουν συμβεί, συμβαίνουν παντού αυτά όχι μόνο στη δουλειά μας. Ο καθένας επιλέγει: Λες, ενδίδω και κάνω αυτό ή δεν ενδίδω, φεύγω και κάνω κάτι άλλο. Φαίνεται από την πορεία μου το ότι δεν ενέδωσα και έφυγα, γιατί θα είχα κάνει πολλά πράγματα. Και παραπάνω και διαφορετικά», είπε στο Πρω1νό 

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγονται αυτές οι ιστορίες εφόσον έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που συνέβησαν.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top