Λόγω Τιμής: Οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε – Έκπληξη για τον Κούρκουλο!

Πότε αναμένεται να επιστρέψει η σειρά;

Μετά από 20 χρόνια θα δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Λόγω τιμής». Όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ θα γίνει στο δεύτερο μισό του 2019 και εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές (Άλκις Κούρκουλος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου) θα δούμε και νέα πρόσωπα στη σειρά.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του ΣΚΑÏ για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής»

«Στο γύρισμα του Λόγω Τιμής ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Ανυπομονεί η Βίκυ Βολιώτη: Η φωτογραφία για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής»

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Έχουμε νέες εκπλήξεις. Οι παλιοί θα είναι όλοι. Μάθαμε αποκλειστικά ποιοι είναι οι πρώτοι ηθοποιοί που έκλεισαν με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου για να μπουν στη σειρά. Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι τρεις ηθοποιοί από τους πολλούς. Θα έχουμε και ακόμη πιο μεγάλα ονόματα. Οι ρόλοι που θα υποδυθούν θα είναι ρόλοι έκπληξη», είπε η δημοσιογράφος στο «Πρω1νό».

Μιλώντας για την Ευγενία Δημητροπούλου να υπενθυμίσουμε ότι ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια για αρκετά χρόνια, αλλά πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό το γεγονός βέβαια, δεν εμποδίζει το πρώην ζευγάρι να συνεργάζεται, αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top