Μητσικώστας: Mιλάει για τη ζωή του μετά το διαζύγιο

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα εδώ και λίγο καιρό, αλλά τον ξαναείδαμε μέσα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου" το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR τόσο για την εκπομπή που είχε στην ΕΡΤ και "κόπηκε", όσο και για την προσωπική του ζωή και την ανανεωμένη του εμφάνιση.

Εξομολογήθηκε ότι είναι ανανεωμένος και... fit γιατί γυμνάζεται, έστω κι από λίγο.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο; Εξήγησε ότι είναι μόνος, αλλά μάλλον όχι έρημος, ενώ μίλησε και για το σουηδικό μοντέλο οικογένειας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο άνδρας και η γυναίκα έχουν το δικό τους χώρο.

Ομολόγησε ότι δεν αντέχει τη γκρίνια για τη ακαταστασία, αλλά και ότι συμφωνεί με την άποψη του Μίμη Ανδρουλάκη ότι ο άνδρας κάθε  βράδυ πρέπει να κοιμάται με διαφορετική γυναίκα!

"Μου είπανε στην ΕΡΤ «Μπες μέσα και γαμ… όλα και όλους! Προσπαθούσα να δω ιστορικά στην ΕΡΤ αν υπήρχε άλλη σατιρική εκπομπή, δεν υπήρχε. Η ΕΡΤ δέχεται κάποιες εκπομπές σαν εξωτερική παραγωγή… Δεν ήταν παρέμβαση που σταμάτησε η εκπομπή", είπε ο γνωστός κωμικός και μίμος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Τέλος, πρόσθεσε ότι έχει προτάσεις για την τηλεόραση αλλά δε σκέφτεται για την ώρα την επιστροφή του σε αυτή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top