Με Πάολα «μετακομίζει» -ξανά- τα Σάββατα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης

Δείτε το τσιφτετέλι της Μάγκυς Χαραλαμπίδου και της Ράνιας Κωστάκη στην εκπομπή

Μετά την κατακόρυφη πτώση στην τηλεθέαση του «Στην υγειά μας», ο ΣΚΑΪ επαναφέρει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο, αντί της Παρασκευής. 

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα είχε αλλάξει ημέρα προβολής για τα… μάτια του «Survivor».

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» άλλαξε μέρα. Πήγε από Σάββατο… Παρασκευή και τώρα επανέρχεται στη μέρα που συνηθίσαμε την εκπομπή του Παπαδόπουλου. Η εκπομπή «Στην υγειά μας» επιστρέφει το Σάββατο!

Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ. 

Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά! 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις. 

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις. 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» από το Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε βράδυ Σαββάτου στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top