Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο κρυφός γάμος στην Αμερική και η «άκομψη» ερώτηση

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την προσωπική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, το 2015 παντρεύτηκε στο Λος Αντζελες, τον αγαπημένο της Γιάννη με κουμπάρους τους Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή. Ο ντόρος συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο.

Η ίδια  μιλώντας στην εκπομπή Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη φανερά ενοχλημένη από τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος της θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δε σχολιάζω προσωπικά θέματα, αλήθεια, γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα. Ένας άνθρωπος που έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει. Ένας άλλος που δεν είναι, του κάνεις κακό και τον προσβάλλεις και την οικογένεια του. Είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα, είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα», ήταν η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Θυμίζουξε ότι η αποκάλυψη του γάμου της, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ήταν και η αιτία χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αφού ο τραγουδιστής  το έμαθε από την τηλεόραση και όχι από την ίδια.

Βέβαια, τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχουν πάρει ποτέ επίσημα κάποια θέση για τα προσωπικά τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλια των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top